Małgorzata Dobies Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Cześć, jestem Gosia i prowadzę sklep z naturalnymi kosmetykami i suplementami zdrowo.sklep.pl. Od niedawna prowadzę jego instagram zdrowo.sklep (suplementy_i_kosmetyki_bio) i nie bardzo mam pomysł na jego prowadzenie 🙃 Do niedawna głównie Facebook był moim głównym narzędziem a teraz chcę spróbować z innymi SM. Od SEO i ADSów mam podwykonawców ale mimo wszystko (być może za mały budżet) mało mam zamówień a często w ogóle dlatego wierzę w potęgę SM i chcę się pod tym kontem rozwijać. Mam nadzieję, że nauka z Mirkiem nie pójdzie w las i coś w końcu ruszy :). Pozdrawiam całą grupę i cieszę się, że mogę z Wami się tu uczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Kraśniewska RODOinspek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Brawo za odwagę, IG jest bardziej elegancki, dla Twojej branży w sam raz. Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi