Małgorzata Dąbrowska Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Witajcie! Nazywam się Małgorzata Dąbrowska i pomagam Przedsiębiorczym Chrześcijankom prowadzić Boskie Życie i Boskie Biznesy. Jak? Używając testów psychometrycznych pomagam moim Klientkom poznać swoje mocne i słabe strony, zainteresowania, umiejętności, wartości i konkretnie określić kierunek rozwoju zawodowego, wszystko po to aby zaczęły żyć spełnionym, satysfakcjonującym życiem i zarabiać dobre pieniądze. Nasze wartości to Wiara, Relacje i Biznes. Wspieramy się w społeczności Boski Biznes i rozwijamy nasze biznesy w Klubie Boskich Liderek. Zapraszam na moje Sm: Boski Biznes Małgorzata Dąbrowska i moją stronę: malgorzatadabrowska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Dąbrowska Opublikowano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 2 godziny temu, Małgorzata Dąbrowska napisał: Witajcie! Nazywam się Małgorzata Dąbrowska i pomagam Przedsiębiorczym Chrześcijankom prowadzić Boskie Życie i Boskie Biznesy. Jak? Używając testów psychometrycznych pomagam moim Klientkom poznać swoje mocne i słabe strony, zainteresowania, umiejętności, wartości i konkretnie określić kierunek rozwoju zawodowego, wszystko po to aby zaczęły żyć spełnionym, satysfakcjonującym życiem i zarabiać dobre pieniądze. Nasze wartości to Wiara, Relacje i Biznes. Wspieramy się w społeczności Boski Biznes i rozwijamy nasze biznesy w Klubie Boskich Liderek. Zapraszam na moje Sm: Boski Biznes Małgorzata Dąbrowska i moją stronę: malgorzatadabrowska.pl Dużo już doświadczeń za mną, ale to jeszcze nie to co mnie interesuje przy nowych możliwościach w social mediach. Pora na skalowanie. I Wszystkim życzę tego myślenia i działania na wielką skalę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Kraśniewska RODOinspek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Powodzenia w takim razie, trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi