Beata Kołodziejczyk Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Witamy Cię bardzo serdecznie 🤝 🏡Inwestujemy w nieruchomości od ponad 10 lat. 🏘Realizujemy flipy, mikrokawalerki i gotowce inwestycyjne.👏Przekazujemy okazje inwestycyjne (sourcing).📚Oferujemy konsultacje i profesjonalne narzędzia Inwestora 🏗Specjalizujemy się w rynku pierwotnym. Kochamy to, co robimy A przede wszystkim przyjaźnimy się!🙂 Mówią o nas "piękne dziewczyny od pięknych mieszkań" i wiesz co? ... Z tymi mieszkaniami to mają rację 😂 Zapraszamy do PropertyGirls.pl Rozgość się. Jesteśmy na FB i IG. Rozwijamy się. Będziemy publikować często.🙂 Beata Kołodziejczyk & Magdalena Kompf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Cześć, świetna tematyka, mam nadzieję, że pojawią się tutaj pytania do Was. Mirek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Kraśniewska RODOinspek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Ale energia od Was bije, powodzenia dziewczyny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Baciński Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Cześć. Działam aktywnie jako pośrednik w ogólnopolskim biurze Investor Nieruchomości. Jestem też Certyfikowanym negocjacjatorem nieruchomości. Zapraszam do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksz Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca To prawda, bije energia od was a motto po prostu świetne, przewrotne ale takie robi robotę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi