Renata Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Jestem Renata i mam: - 50 lat 🙂 - za sobą ponad 20 lat pracy jako główna księgowa w korporacjach - przebiegnięty maraton w Nowym Jorku - na swoim koncie 50 odwiedzonych krajów - za sobą 1.5 roczną, samotną podróż od Mexyku po Chile A teraz otwieram butik w internecie i biuro rachunkowe - więc rozpoczynam swoją przygodę z social mediami 😂. Na chwilę obecną mam pomysł na powitalną rolkę - aby się przedstawić Zmieniłam już na Tiktoku ustawienia zgodnie z zaleceniami, podłączyłam Tiktoka do IG, i powolnymi kroczkami posówam się do przodu w kierunku tej rolki😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 22 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Cześć Renato, powodzenia z rolkami. Na Twoim miejscu bardzo bym się na "czaił". Jeżeli chcesz nagrywać kilka rolek dziennie to działaj szybko. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi