teledysker Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Cześć Chciałbym połączyć konto Tik Tok z Instagramem tak jak pokazywał Mirek w kursie, lecz u mnie nie ma takiej opcji. Co zrobić? Załączam ekrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalena Serafin Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 media społecznościowe są pod KATEGORIA, u mnie musiałam zrobić skrol w górę, żeby się pokazały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teledysker Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 W dniu 30.11.2022 o 18:20, Magdalena Serafin napisał: media społecznościowe są pod KATEGORIA, u mnie musiałam zrobić skrol w górę, żeby się pokazały. Dzięki za podpowiedź, niestety u mnie w KATEGORI nic takiego nie ma, są tylko różne kategorie tematyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Jeżeli chodzi o brak możliwości dodania Instagrama to musisz pisać do TikToka, nie spotkałem się z brakiem tej opcji. Będę szukał rozwiązania, jak znajdę to napiszę. Mirosław Skwarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi