Ula Opublikowano 6 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Cześć! Mam kilka pytań dotyczących kursów o TT. Przesłuchałam już większość materiałów i albo nie było kilku tematów, które miały być, albo były tak skrótowo potraktowane, że nie zapamiętałam. Dlatego pytam tutaj: 1. O której godzinie najlepiej wrzucać filmy? Na bezpłatnym webinarze było podane, że wieczorami w weekendy nawet po godz. 20, ale na płatnym kursie miało być podanych więcej szczegółów, a nie trafiłam na taką informację. 2. Które elementy to "must have", czyli co naprawdę działa, a co jest opcjonalne? Czy konieczne są 2 filmiki dziennie, czy może być jeden film? Przydałoby się jakieś zestawienie elementów, które są kluczowe, bo większość materiałów dotyczy po prostu tego, jak obsługiwać aplikację. 3. Jak budować listę mailingową - na bezpłatnym webinarze było obiecane, że ten temat będzie poruszony, a ja jeszcze na niego nie trafiłam (chyba że jest to w materiale o reklamie na TT, bo to nagranie dopiero słucham). Dziękuję za odpowiedzi 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salto_nat Opublikowano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 W dniu 6.12.2022 o 18:19, Ula napisał: 1. O której godzinie najlepiej wrzucać filmy? Na bezpłatnym webinarze było podane, że wieczorami w weekendy nawet po godz. 20, ale na płatnym kursie miało być podanych więcej szczegółów, a nie trafiłam na taką informację. 2. Które elementy to "must have", czyli co naprawdę działa, a co jest opcjonalne? Czy konieczne są 2 filmiki dziennie, czy może być jeden film? Przydałoby się jakieś zestawienie elementów, które są kluczowe, bo większość materiałów dotyczy po prostu tego, jak obsługiwać aplikację. Dokładnie mam tą samą rozkminę - przez dwa lata dodawać 2/3 tik toki - toki 🙂 i to jest jasne ale jak godzinowo ? Jeden po drugim czy 3 x dziennie ? Jakieś konkretne pory dnia ? W dniu 6.12.2022 o 18:19, Ula napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota Gendera Łabanowicz Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Wczoraj zakupiłam pełny pakiet wraz z konsultacją, ale nie mam informacji jak go otworzyć? Gdzie on się znajduje? Czy mam czekać na jakiś dostęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_nawypasie Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Ja mam też pytanie gdzie i jak odebrać te kursy co opłaciłem? Pozdrawiam bo tu na tej stronie jest tylko czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Cześć, żeby dostać się do wykupionych kursów trzeba zalogować się danymi z SMS-a. SMS od Funnelstar. Ewentualnie dane wysyłane są na email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi