Skocz do zawartości

Pytania do kursów o TikToku

Ula
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć! Mam kilka pytań dotyczących kursów o TT. Przesłuchałam już większość materiałów i albo nie było kilku tematów, które miały być, albo były tak skrótowo potraktowane, że nie zapamiętałam. Dlatego pytam tutaj:

1. O której godzinie najlepiej wrzucać filmy? Na bezpłatnym webinarze było podane, że wieczorami w weekendy nawet po godz. 20, ale na płatnym kursie miało być podanych więcej szczegółów, a nie trafiłam na taką informację.

2. Które elementy to "must have", czyli co naprawdę działa, a co jest opcjonalne? Czy konieczne są 2 filmiki dziennie, czy może być jeden film? Przydałoby się jakieś zestawienie elementów, które są kluczowe, bo większość materiałów dotyczy po prostu tego, jak obsługiwać aplikację.

3. Jak budować listę mailingową - na bezpłatnym webinarze było obiecane, że ten temat będzie poruszony, a ja jeszcze na niego nie trafiłam (chyba że jest to w materiale o reklamie na TT, bo to nagranie dopiero słucham).

Dziękuję za odpowiedzi 🙂 

• Like 1

W dniu 6.12.2022 o 18:19, Ula napisał:

1. O której godzinie najlepiej wrzucać filmy? Na bezpłatnym webinarze było podane, że wieczorami w weekendy nawet po godz. 20, ale na płatnym kursie miało być podanych więcej szczegółów, a nie trafiłam na taką informację.

2. Które elementy to "must have", czyli co naprawdę działa, a co jest opcjonalne? Czy konieczne są 2 filmiki dziennie, czy może być jeden film? Przydałoby się jakieś zestawienie elementów, które są kluczowe, bo większość materiałów dotyczy po prostu tego, jak obsługiwać aplikację.

Dokładnie mam tą samą rozkminę - przez dwa lata dodawać 2/3 tik toki - toki 🙂 i to jest jasne ale jak godzinowo ? Jeden po drugim czy 3 x dziennie ? Jakieś konkretne pory dnia ? 

W dniu 6.12.2022 o 18:19, Ula napisał:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...