AleksandraM Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Miło mi wszystkich poznać! Moje życiowe doświadczenia i ciekawostki postanowiłam przekłuć w tik toki, Instagram i może finalnie w podcast 🤔 Znajomi mówią, że powinnam w końcu przełożyć swoje rozkminki na social media a nie wysyłać głosówki na kilku grupkach na msng 😁 Tak więc tydzień temu założyłam tik toka, dziś Instagrama! Mam plan i pomysły, mam nadzieję że pozostanę w tym konsekwentna i uda mi się przekazać jakaś cenną wiedzę, a moje historię może komuś pomogą 😊 Prywatnie pracuje na etacie w branży IT. IG @olawwarszawie TT @olawwarszawie Ps jestem w szoku, że ten login nie był w użytku 🤯 to musi być znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksz Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Widać, że copywriting masz chyba w genach 😉 Nawet wiadomość powitalna zrobiona tak by zaciekawić 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi