Joanna Idczak Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Udało mi się dotrzeć do pixela w menadżerze zdarzeń. Wrzuciłam go do swojej strony na WordPress'ie poprzez wtyczkę "PixelYourSite" Skąd będę wiedzieć, że to działa? Nadal wyświetlają mi się oczekiwania fb - tym razem do integracji z moim systemem CRM - czy to konieczne, gdzieś to trzeba wyłączyć? Czy żeby to działało trzeba mieć w menadżerze podpiętą i zweryfikowaną swoją domenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Po pierwsze gratuluję, że się udało. Jeżeli chodzi i sprawdzenie czy piksel działa to zainstaluj sobie wtyczkę do Google Chrome o nazwie Facebook Pixel Helper - pokazuje ona czy na danej stronie jest poprawnie zainstalowany piksel facebooka. Weryfikacja domeny jest potrzebna facebookowi bo inaczej stale będziesz miała powiadomienia o błędach w informacjach z piksela. Mirek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Lewandowski Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Dzień dobry. Właśnie gdzie znajdę materiał / MasterMind jak wrzucić pixela FB i pixela Google? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi