Tom Tom Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Hej, po 25 latach w branży budowlanej, jestem na etapie zmiany branży. Od kilku lat szkolę się jako trener umiejętności miękkich ( komunikacja, aktywne słuchanie, asertywność ). Jestem certyfikowanym instruktorem metody Wima Hofa, praca z oddechem, morsowanie, medytacja. Mam certyfikację z techniki Radykalnego Wybaczania wg Tippinga. Ogólnie: - pomagam naprawiać relacje w rodzic dziecko , rodzic - rodzic - uczę konstruktywnej komunikacji i aktywnego słuchania - pomogę zrozumieć emocje - poprawię Twoje zdrowie w naturalny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dotyk_istnienia Opublikowano 28 Lipca Udostępnij Opublikowano 28 Lipca Cześć, gdzie można Cię znaleźć ? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi