Mirosław Skwarek Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Meta (czyli m.in. Facebook) publikuje kwartalne raporty nt. treści, które generują największe zasięgi. Z raportu wynika, że nadal największe zasięgi generują posty w profilu prywatnego, na drugiem miejscu są grupy na Facebooku, dopiero 3 miejsce to Fanpage. Oczywiście żeby grupy generowały zasięgi muszą być odpowiednio prowadzone i generować zagorzałe dyskusje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia_TylkoŁadneKoszulki Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 I z doświadczenia, oraz Twoich podcastów największe zasięgi generują posty na których ktoś się kłóci a najmniejsze zasięgi generuje post w którym wszyscy się zgadzają 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Coś w tym jest, emocje nakręcają zasięgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Idczak Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Ja technicznie słyszałam, że największe zasięgi zdobywają posty z live video potem ze zdjęciami mniejsze bez żadnych multimediów a najmniejsze z zewnętrznymi linkami spoza facebooka ( uczono mnie, żeby linki zewnętrzne wrzucać w komentarze pod postem zamiast w jego treść) Natomiast energetycznie niezależnie od zasięgów najlepszym odbiorem cieszą się posty, które piszemy będąc w dobrej energii, w wysokich wibracjach, pisane z serca i z pasji, z natchnienia i intuicji i szczerej chęci pomocy ludziom 😉 gdyż odbiorcy podświadomie wyczuwają także ten energetyczny przekaz i takie posty cieszą się dużo lepszymi reakcjami - sprawdzone na sobie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi