Mirosław Skwarek Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 W tym wątku wklejasz link do twojego sklepu internetowego a ja i inni uczestnicy forum podpowiadamy Ci co poprawić w opisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konop Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 https://kodastore.eu/ Opisy produktów jeszcze nie ruszane, takie jakie dostałem z hurtowni. Jedyne nad czym działałem to opisy kategorii na górze i na dole strony kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Dobies Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Proszę o weryfikację 🙂 Nie wszystkie jeszcze pozmieniane od producenta. zdrowo.sklep.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomecki Opublikowano 27 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dzień dobry. Jeśli mogę mieć sugestię pomyślałbym na pewno o zmianie dolnej części strony głównej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 2 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja A masz jakiś link do tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi