Mirosław Skwarek Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 W tym wątku wklejasz link do twojego sklepu internetowego a ja i inni uczestnicy forum podpowiadamy Ci co poprawić w opisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konop Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 https://kodastore.eu/ Opisy produktów jeszcze nie ruszane, takie jakie dostałem z hurtowni. Jedyne nad czym działałem to opisy kategorii na górze i na dole strony kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgorzata Dobies Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Proszę o weryfikację 🙂 Nie wszystkie jeszcze pozmieniane od producenta. zdrowo.sklep.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi