Magdalena Olaczek Opublikowano 21 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Nazywam się Madzia Furini od 15 lat prowadzę agencję turystyczną, która organizuje wyjazdy szyte na miarę według potrzeb klienta. Przez przypadek dwa lata temu trafiłam na instagrama i tak zaczęła się moja przygoda ze storys, zdjęciami i postami... A ponieważ chciałm zrozumieć jak działają algorytmy na instagramie trafiłam tutaj 🙂 Oczywiście cały czas zastanawiałam się jak to możliwe, że pokazuje tak piękne miejsca, a liczba moich followersów dziwnie nie rośnie tak, jak bym chciała 😉 Mam nadzieję, że z Waszą pomocą mi się to uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konop Opublikowano 25 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Cześć, miło, że do nas dołączyłaś. Z followersami na Instagramie jest ciężko, nie mówić już o wartościowych obserwatorach. Trzeba się naprawdę uzbroić w cierpliwość i robić konsekwentnie swoje 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi