Paweł Kuczys Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 Cześć, Jestem na grupie od wczoraj Mam na imię Paweł. Mieszkam i działam w Gdyni. Na co dzień zajmuję się projektami, tematami związanymi z żaglami, z żeglarstwem. Mój obecnie chodzący projekt jest dostępny na stronie www.mkzarka.pl Projektowany kolejny biznes będzie dostępny na stronie www.zagle-gdynia.pl --------------- To chyba najważniejsze informacje na temat tego czym się zajmuję --------------- Jestem na tej grupie ponieważ korzystam z pomocy Mirka Skwarka i Pawła Potockiego w tematach technologicznych. Głównie Facebook ADS i Google ADS oraz Google Analytics. Mirek pomógł mi przy płatnej reklamie na Facebooku rok temu. Więc chyba oczywistym wydaje się, że w tym roku zgłosiłem się z tematem FB ADS również do niego. Tak naprawdę aktualnie tematem moje reklamy na FB we współpracy ze mną zajmuje się Paweł Potocki - patrz usługa skuteczna reklama na Facebooku. A Mirek w tym roku przejął moje kolejne tematy związane z Google ADS i Google Analytics. Całość projektu, projektu, projektów koordynowana i planowana jest z Mirkiem Skwarkiem na indywidualnych konsultacjach na zoom. ------ To chyba tyle z mojej strony. ------ Jeśli masz jakieś pytania zadaj je na grupie. Chętnie odpowiem. ---- Paweł Kuczys 602 340 654 pawel@mkzarka,pl www.mkzarka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi