Skocz do zawartości

Cześć

Paweł Kuczys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,
Jestem na grupie od wczoraj
Mam na imię Paweł. Mieszkam i działam w Gdyni. 
Na co dzień zajmuję się projektami, tematami związanymi z żaglami, z żeglarstwem.
Mój obecnie chodzący projekt jest dostępny na stronie www.mkzarka.pl
Projektowany kolejny biznes będzie dostępny na stronie www.zagle-gdynia.pl
---------------
To chyba najważniejsze informacje na temat tego czym się zajmuję
---------------
Jestem na tej grupie ponieważ korzystam z pomocy Mirka Skwarka i Pawła Potockiego w tematach technologicznych. 
Głównie Facebook ADS i Google ADS oraz Google Analytics. Mirek pomógł mi przy płatnej reklamie na Facebooku rok temu. 
Więc chyba oczywistym wydaje się, że w tym roku zgłosiłem się z tematem FB ADS również do niego. Tak naprawdę aktualnie
tematem moje reklamy na FB we współpracy ze mną zajmuje się Paweł Potocki - patrz usługa skuteczna reklama na Facebooku.
A Mirek w tym roku przejął moje kolejne tematy związane z Google ADS i Google Analytics. Całość projektu, projektu, projektów  koordynowana i planowana jest z Mirkiem Skwarkiem na indywidualnych konsultacjach na zoom.
------
To chyba tyle z mojej strony.
------
Jeśli masz jakieś pytania zadaj je na grupie. Chętnie odpowiem.
----
Paweł Kuczys
602 340 654
pawel@mkzarka,pl
www.mkzarka.pl