jakub zastawny Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Jestem Jakub, z wykształcenia jestem ekonomistą, mieszkam w Poznaniu, od 20 lat działam w branży energetycznej. Moja firma specjalizuje się w optymalizacji kosztów energii elektrycznej i gazu ziemnego dla biznesu. Analizy kosztowe oraz restrukturyzacja kosztów to moje codzienne działania. Na co dzień współpracuje z dużymi, średnimi i małym firmami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Cześć, nazywam się Monika, mieszkam w Szczecinie. Pracuję w wodociągach. Moim hobby jest żeglarstwo i jazda na rolkach. Prowadzę małą szkółkę nauki jazdy na rolkach dla dzieci i dorosłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konop Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Witajcie na forum, miło, że dołączyliście 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi