Ola Dybowska Opublikowano 16 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2022 🙂 jestem Ola. Moim oczkiem w głowie jest od lat sklep z biżuterią qmmma (kuma) 🙂 znajdziecie mnie na instagramie, facebooku i www ! Jak to w JDG Ola kuma jest człowiekiem orkiestrą ! Moje dotychczasowe współprace z agencjami nie były zadowalające stąd krok w kierunku samodzielnego ustawiania reklam i wszystkiego w tym temacie. Bardzo liczę na to forum i wszystkie nowinki 🙂 Owocnych działań ✊ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konop Opublikowano 17 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Cześć, Miło, że dołączyłaś. Podzielam Twoje zdanie, że dziś agencji marketingowych jest coraz więcej, jednak ilość nie idzie w parze z jakością, dlatego ja, podobnie jak Ty, również próbuję prowadzić działania marketingowe i SEO samodzielnie. Co najlepsze, zaczynam (powoli bo powoli, ale jednak) widzieć efekty. Zajmuje to sporo mojego czasu, ponieważ zaczynałem z wiedzą bardzo podstawową w tym temacie, jednak dla chcącego nic trudnego! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 Cześć Ola, jak napisał nasz kolega można prowadzić akcje marketingowe samodzielnie lub zlecać agencji. Przy samodzielnej pracy warto postawić na pisanie artykułów. Polecam Ci książkę "Co chce wiedzieć klient" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola Melcer Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Cześć Olu, piękna biżuteria:) pobaw się trochę długością opisów w sklepie. Załóż blog, bo pomaga w pozycjonowaniu . Trzymam kciuki - również jestem JDG, ale damy radę:) Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi