Rafał H Opublikowano 20 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2022 1. Czy można kasować rolki już opublikowane. Czy nie IG nie obcina wtedy zasięgów 2. w 9 lekcji jest o edycji ciszy nie mogę za nic znaleźć tego u siebie czy możliwe jest jest ze nie każdy IG ma to samo? 3. Zauważyłem, że kiedy nagrywam rolkę z filmiku nagrywanym telefonem ma mniejszy zasięg niż wtedy kiedy nagrywam od razu na rolce? Moim zdaniem IG promuje bardziej materiały nagrywane bezpośrednio na rolce. Czy dobrze myślę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 W dniu 20.06.2022 o 19:40, Rafał H napisał: 1. Czy można kasować rolki już opublikowane. Czy nie IG nie obcina wtedy zasięgów Cześć, z tym kasowaniem to mit, który pochodzi z TikToka, ja nie zauważyłem jakichkolwiek zmian po usunięciu postu. W dniu 20.06.2022 o 19:40, Rafał H napisał: 2. w 9 lekcji jest o edycji ciszy nie mogę za nic znaleźć tego u siebie czy możliwe jest jest ze nie każdy IG ma to samo? Edycja ciszy to po prostu edycja filmiku, ta funcja to podstawowe narzędzie, jeżeli go nie masz to znaczy, że masz błąd w aplikacji. W dniu 20.06.2022 o 19:40, Rafał H napisał: 3. Zauważyłem, że kiedy nagrywam rolkę z filmiku nagrywanym telefonem ma mniejszy zasięg niż wtedy kiedy nagrywam od razu na rolce? Moim zdaniem IG promuje bardziej materiały nagrywane bezpośrednio na rolce. Czy dobrze myślę? Też tego nie zauważyłem, mam Rolki po 3 miliony zasięgów jedna i są nagrywane na narzędziu TikToka, nagrywałem kilka na Instagramie i nie widzę tam różnicy. Wiele twoich stwierdzeń wynika z tego, że masz pewnie mało nagrań i mocno koncentrujesz się na wynikach, to błąd. Dam Ci dobrą radę - nagraj 300 rolek według zasad z kursu i wtedy zacznij się tyle zastanawiać. Masz mało nagrań i wyciągasz wnioski z małej ilości danych. Inna kwestia to to, że nagrywasz po to żeby pomagać innym a nie sobie, Tobie pomogą ludzie, gdy pomożesz im Ty, skup się na pomocnych treściach a zasięgi się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi