Marcin Jurczuk Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Hej Witajcie. Mam taki problem nad którym wczoraj siedziałem i klops. Mam rolkę, która przez pierwsze 10 sekund wyświetla tytuł (napis początkowy) ale później nie ma go w miniaturce aby ustawić / wykadrować na feedzie. Z czego to może wynikać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Jurczuk Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Halo ! Jest tu kto ? @Mirosław Skwarek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Cześć, to jakiś błąd instagrama, może nagraj mi ekran i wyślij na miroslawskwarek@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi