AgnieszkaMyślak Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Witajcie, to wszystko to dla mnie czarna magia - zawsze budowałam biznes face to face ale sytuacja - celebrycka mnie zmusiła i tak jestem on line - metodą prób i błędów działam on line, cały czas się uczę ale i tak jestem nadal zielona, mam nadzieję że dzięki tej grupie i szkoleniom to się zmieni, co do mojego biznesu - od ponad 27 lat związana z branżą beauty, od prawie 3 lat rozwijam biznes MLM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Cześć Agnieszko, najważniejsze żeby zacząć i działać systematycznie. Trzymam kciuki, w twoim przypadku świetnie sprawdzą się live na instagramie, gdzie pokazujesz jak aplikujesz poszczególne kosmetyki. Nagrywaj też porady związane z pielęgnacją skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi