Irmyna Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Witam Mam problem z moim instagramem. Po nagraniu rolki nie mam opcji dodania jej zarówno na Facebook. Nie mam tez opcji promowania rolek na Facebook. Probowalam już się wylogować z obu aplikacji i zalogować ponownie. Aktualizowalam Instagram pare razy. Nawet odinstalowałam obie aplikacje i zainstalowałam ponownie. Nie mogę znaleźć przyczyny tego. Proszę o pomoc 🙏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 8 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2022 Powód jest banalny - Instagram nie włącza takiej opcji wszystkim, na szczęście czasami włącza tę opcję po pewnym czasie. Więc trzeba czekać i ręcznie wrzucać na Fanpage. Jest też opcja, że nie wiesz gdzie to włączyć, dlatego przejdź kurs o rolkach. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Jak lepiej jest wrzucić rolkę na FB jeśli nie mamy takiej możliwości. Przez link ( tylko wtedy pojawi się w normalnym poście z linka, nie jako reels), czy zapisując ja na Instagramie do galerii w telefonie i wrzucić ja z galerii na FB, tylko pojawi się logo IG, które się zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi