Arkadiusz Kowalski Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Cześć! Na wstępie – dzięki Mirku za Twój 23-minutowy kurs. Byłem zaskoczony, ile można zrobić w tak krótkim czasie 😊 Choć moim głównym zajęciem jest coaching językowy w j. angielskim i wsparcie w przygotowaniu do rozmowy o pracę i samego zamysłu zmiany pracy, to od niedawna jestem posiadaczem 2 apartamentów we włoskim Val di Sole i w pierwszej kolejności chciałbym wypromować profil ig oraz grupę na fb z tym związaną. Od czasu Twojego szkolenia zacząłem już co nieco robić i widać pierwsze efekty, choć do miliona im jeszcze daleko 😊 Ale – jak powiadają – do sukcesu zmierza się małymi kroczkami. Ważny jest kierunek. Z przyjemnością dołączę dzisiaj do zooma, żeby się spotkać i porozmawiać 😊 Pozdrawiam wszystkich Arkadiusz Poniżej linki do tego, co udało mi się zrobić dotychczas 😊 IG: https://www.instagram.com/marilleva.apartments/ fb: https://www.facebook.com/groups/627895278627042/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Cześć, gratuluję, zoom odbędzie się w czwartek i wyślemy zaproszenia. W kwestii coachingu zmiany pracy to edukuj odbiorców w kwestiach związanych ze zmianą pracy. A w przypadku apartamentów możesz opowiadać co zwiedzać w okolicy, jak podróżować we Włoszech i pokazywać apartamenty. Mirosław Skwarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekLitwin Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Cześć i wspaniale tu być. Mirku, dziękuję za zaproszenie, za kopniaka i wykłady, webinary i kolejnego kopniaka... ponieważ zrobiłem krok w tył i przeanalizowałem swoją sytuację. A następnie ruszyłem. I tak to się stało dzięki Tobie, za co bardzo dziękuję. Do 2014 roku (trwało to 14 lat) pracowałem jako fotoreporter, czyli mam sporą wiedzę na temat fotografii, czyli kreowania rzeczywistości obrazem. Gdy media już mi nie dawały takiej satysfakcji zająłem się projektowaniem stron i uczyłem się marketingu opartego na historii, relacji, a przede wszystkim na zaufaniu. Zawsze bardziej podobał mi się model marketingowy Apple niż Microsoft. Chociaż jeden i drugi to potęga. Obecnie specjalizuję się w marketingu stomatologicznym opartym na historii (dentysta też człowiek i warto żeby o tym wiedział potencjalny pacjent), marketingu dla NGO oraz uczę ludzi jak budować listy mailingowe, bazy kontaktów. Bo dla mnie to podstawa powodzenia biznesu. Twoje szkolenia są tak rewelacyjne, że chętnie bym Ciebie wyściskał... nie czuj się zagrożony, nie zrobię tego. Ale, gdy będę miał okazję, podziękuję osobiście. Kilka tygodni temu uczestniczyłem w pierwszym Twoim webinarze. Muszę to powiedzieć. Po jego zakończeniu zadzwoniłem do koleżanki, której zbudowałem stronę i pomagam jej ogarnąć co tam potrzebuje. I mówię jej: "Nareszcie trafiłem na człowieka, który mówi co robić i jak to robić. Konkret!!!". Kolejny raz przebudowałem swoją stronę i postawiłem bloga. Paradoks. Od kilku lat wszystkich moich klientów namawiam na bloga i mówię im o czym mają pisać, a sam... nawet tego nie skomentuję. Wstawiłem pierwszy tekst. Mam ich ok 100. Wymagają liftingu i obecnie (inspirujący kop od Ciebie za który dziękuję) pracuję nad przewodnikiem marketingowym dla branży stomatologicznej. Jak to powiedziałeś... nie ma branży specyficznej i w każdej są problemy, które należy rozwiązać. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na ZOOMie Jacek Litwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Cześć Jacku, dziękuję za tak miłe i cenne słowa, cieszę się, że mogę inspirować Ciebie i całą społeczność fantastycznych ludzi. Masz świetną niszę (też miewam na konsultacjach stomatologów) i wiem, jak potrzebna jest tam wiedza. No i uczymy się oraz osiągamy efekty. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi