Karolina Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Cześć, jestem Karolina. Pochodzę z malej miejscowości niedaleko Poznania. Jestem fryzjerką i prowadzę salon fryzjersko kosmetyczny od 12 lat 😄 W prowadzeniu IG i FB od niedawna pomaga mi moja pracownica, niestety nie potrafimy nagrywac tak pieknych rolek jak inne salony i bardzo chcę sie tego nauczyć 🙂 pozdrawiam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Cześć Karolino, wierzę, że pomożemy Ci tutaj wspólnie w nagrywaniu pięknych rolek. Możesz podać nazwę profilu na instagramie? Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 salon_karina_wagrowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi