Mirka Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Nie miałam możliwości napisania nic na początku, gdzie był temat przywitania. Nie wiem co się zacięło. Stworzyłam więc nowy temat. Witam Wszystkich. Dziękuję za zaproszenie do Forum. Właśnie zakładamy dla mnie blog. Bardzo mnie to cieszy. W ostatnim czasie podjęłam postanowienie, że radykalnie zmieniam swoje życie. Co dalej zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Cześć Mirka, bardzo podobne imię. Cieszę się, że dołączyłaś i trzymam kciuki za pozytywną zmianę. Napisz czym się chcesz zajmować? Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirka Opublikowano 30 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Rzeczywiście podobne. Moje pełne imię to Mirosława, wolę jednak zdrobnienie. Ponieważ nie zauważyłam ani mojego pierwszego wpisu ani Twojej odpowiedzi to ponownie się przywitałam na Forum. Czym się zajmuję? Właśnie poznaję tajniki tworzenia produktów cyfrowych na Amazon KDP (kalendarze, kolorowanki, książeczki z różnymi interesującymi ćwiczeniami, etc.) oraz na Amazon March (grfiki na koszulki i inne produkty z tkanin) oraz na inne platformy o podobnej koncepcji sprzedażowej. W miarę zbierania materiałów i uczenia się nowych dla mnie rzeczy zrozumiałam, że to jest stanowczo za mało. Wymyśliłam, że będę czytała bajki dla dzieci, a może nawet będę pisała bajki. Zastanawiam się też nad sprzedażą gadżetów do tych produktów cyfrowych. Na przykład naklejki do kolorowanek lub zeszytów z zadaniami dla przedszkolaków, klocków do układania historyjek, zeszytów ćwiczeń z kolorowymi kredkami, cienkopisami, etc. To takie niby "pierdułki", ale przydatne. A może potem rozszerzę asortyment, bo mam coraz więcej pomysłów. Sama nie wiem dokąd zmierzam. Pozwalam sobie na odrobinę kreatywności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi