MonikaFiołek Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Czy rolki z tekstem mają sens ? Nie lubię wypowiadać się przed kamerą 😞 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Mają, ale osiągniesz więcej jeżeli zaczniesz mówić do kamery, jesteś przedsiębiorcą a to droga dla ludzi, którzy pokonują swoje "nie lubię" czy "nie chcę", robiąc to, co lubisz jesteś tu gdzie jesteś. Rób rzeczy których nie lubisz i nie są wygodne a zadzieje się magia, tego nie możesz zlecić innym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorota76 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Witam, mam pytanie , dlaczego jak chcę nagrać rolkę to nie mam głosu? 🤐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi