Szymonj Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Dzień dobry. Czy aktualnie muzyka i hashtagi mają bezpośredni wpływ na zasięgi contentu skierowanego do wybranej grupy docelowej ? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hartmancog Opublikowano 5 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 W dniu 6.10.2022 o 16:46, Szymonj napisał: Dzień dobry. Czy aktualnie muzyka i hashtagi mają bezpośredni wpływ na zasięgi contentu skierowanego do wybranej grupy docelowej ? Z góry dziękuję za odpowiedź Zdecydowanie hasztagi mają wpływ, muzyka to pluralistyczny aspekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPie Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Mam pytanie odnośnie muzyki - dodaję ja na tiktok - następnie udostepniam film na insta i fb - czy nie zbanują mnie gdy filmik jest z muzyką? Czy po prostu wyciszą muzykę? Jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Cześć, hashtagi na Instagramie mają wpływ, pomagają algorytmom zrozumieć "o czym jest twoje rolka". Muzyka ma wpływ w taki sposób, że jeżeli zatrzymasz się na dłużej na jakiejś rolce z tym utworem to potem widzisz kilka kolejny z tym konkretnym nagraniem, więc to wspiera zasięgi ale nie robi zasięgów samodzielnie. Najważniejsze jest utrzymanie uwagi odbiorcy i zainteresowanie go nagraniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi