Raffaello Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Staram się w temat Tik Toka i insta. Interesuję się Jogą Śmiechu jak również rozwojem osobistym. Kocham gotować proste potrawy 🙂 Ponoć zarażam optymizmem innych. oto mój fp https://www.facebook.com/Zarażaj-optymizmem-1 Po za tym mam szczęście do ludzi 🙂 Jaram się jak dziecko, że tutaj jestem. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Cześć, po pierwsze jeżeli chcesz budować markę osobistą to nie występuj jako Rafaello - wpisałem Cię w Google i jesteś słodyczem obsypanym wirkami kokosowymi - to Ty? Po drugie - podejdź do sprawy od strony problemu a nie - zarażam uśmiechem. Dlaczego ludzie mają zapłacić Ci za to, że się będę śmiać? Szukaj problemów ludzi, w zyciu nie słyszałem żeby ktoś mi powiedział - nie umiem się śmiać, mam z tym problem. Zadaj sobie pytanie - jaki problem ludzi chcesz rozwiązywać. I witaj w społeczności. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi