DanielMorawski Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Cześć 🙂 Nazywam się Daniel Morawski i zawodowo zajmuję się ubezpieczeniami - działam w branży od ponad 15 lat. Jest tutaj, ponieważ chcę wzmocnić konto na tik toku @agent.na.tktoku, na którym chcę przekazywać swoją wiedzę i pokazywać jakie rozwiązania są dostępne na rynku, a o których ludzie często nie maja pojęcia. Wierzę, że dzięki Mirkowi i Wam moja przygoda z tik tokiem będzie emocjonująca Pozdrawiam i życzę Ci miłego dnia Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirosław Skwarek Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Cześć Daniel, dzięki, że jesteś i również trzymam kciuki. Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi