Magda Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Nazywam się Magda Krawczyk i raczkuje w social mediach. Choć trwa to już zdecydowanie zbyt długo i tak o to trafiłam na webinar Mirka. Jego kursy są świetne, choć jeszcze nie wszystkie przerobilam. Uwielbiam gotować i spędzać czas z ludźmi, więc jako mama dwójki małych dzieci znalazłam swoja wymarzoną drogę zawodową. Jestem przedstawicielem firmy Vorwerk i doradca Thermomix. Social Media pomagają mi budować markę osobista, być w kontakcie ze swoimi klientami i pozyskiwać nowych. Pozdrawiam 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Kraśniewska RODOinspek Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Ja nie wyobrażam sobie życia bez TM. W jakim regionie działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi