marta.wf Opublikowano 8 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 (edytowane) Witam! Jestem Marta, pasjonuję się sportem i od 2 lat prowadzę firmę zajmującą się akrobatką powietrzną. Jestem tu by nauczyć się SM, bo pomimo, że moi rówieśnicy raczej dobrze w nich funkcjonują, to mnie tam nigdy nie ciągnęło... Lubię wyzwania i bardzo chciałabym, aby profil mojej firmy @pi.przystsnek.inspiracja był prowadzony profesjonalnie. Powodzenia dla wszystkich tu obecnych! Edytowane 8 Listopada 2022 przez marta.wf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Kraśniewska RODOinspek Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Tobie również powodzenia. Pewnie będę zaglądać. Ja do 40-stki nie ćwiczyłam nawet w myślach, a dziś biegam, ćwiczę. Na razie krótkie dystanse, ale co dziennie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marta.wf Opublikowano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Iza, bardzo dziękuję za odpowiedź! W treningach wychodzę z założenia, że lepiej małymi krokami, byle do przodu i konsekwentnie. Trzymam kciuki za wytrwałość! 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi