Iza Kraśniewska RODOinspek Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Hey, jak sama nazwa wskazuje zajmuję się RODO, ale to nie jest zwykłe RODO, to moja ogromna pasja, którą zarażam innych, zarówno moich klientów, jak i innych inspektorów, którzy od jakiegoś czasu również są moimi klientami. Robię to prostym językiem z uśmiechem i dobrą energią w tle. Ratuje w sytuacji naruszenia, pomagam analizować ryzyko i wspieram w codziennej pracy. Jeśli masz wątpliwości czy powinnaś/powinieneś wdrożyć u siebie zapraszam do kontaktu. Przygotowuję dokumentację Szkolę z RODO, są to pełne ciekawostek z zakresu ochrony danych w życiu codziennym, szkolenia dla każdej grupy wiekowej, od małych dzieci, przez młodzież, ludzi pracujących, po seniorów cieszących się emeryturą. Szkolenie to podstawa budowania relacji inspektora z zespołem, po szkoleniu wręcz się "zaprzyjaźniamy", a współpraca idzie gładko i jest niezwykle owocna. Jeśli chcesz przeszkolić swój zespół lub sam/sama chcesz posłuchać jak nie dać się okraść, chronić swoje dane w sieci i inne ciekawe historie - zapraszam do współpracy. Mój IG/FB - RODOinspektorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi